Kære alle gamle som nye elever + forældre

Så er sæsonen kommet i gang, og vi har glædet os til at begynde, hilse på gamle som nye elever og vi byder jer alle velkommen til en ny og spændende sæson.

I starten af sæsonen vil der være lidt ændringer med undervisere. Luise er taget til Californien, hvor hun skal færdig gøre et semester på hendes uddannelse.

Så er der mig selv, jeg blev tirsdag d. 3 september opereret i mit knæ, helt præcist har jeg fået et knæ, jeg har kæmpet med dette knæ siden d.4. januar 2013, prøvet alt, men intet hjalp så sidste udvej var et nyt knæ. Allerede nu kan jeg mærke forskel og jeg glæder mig derfor helt vildt til ikke at have smerter.

Så om ikke så mange uger skulle jeg gerne være så godt som ny, her skal der så ikke grines, for når man er 51 år, ja så kommer der jo nogle skavanker.

Hele DancingTeams bakker mig op og som i alle ved, er det jo nogle fantastisk dygtige danselærer jeg har, så I vil ikke komme til at mærke nogen forskel.

Jeg vil også byde vores nye pige Louise Gjessø velkommen, der skal have et nyt “Girly” hip hop hold om onsdagen og samtidig hjælpe Mads.

Med hensyn til formations hold i denne sæson, vil Disco holdene begynde på Torsdag som først planlagt og da vi her danser Nationalt, så gælder det at de børn og junior der sidste år dansede på disse hold fortsætter sammen med de nye der har sendt mail til mig om, at man ønsker at danse på disse hold. Det kan godt være at nogle af jer bliver reserve, men det vil vi selvfølgelig melde hurtigt ud.

Da vi jo har fået udtaget vores Hip Hop Børn-Junior og Voksen Formationerne til VM i Brøndby Hallen, så er det disse hold der træner frem til uge 42.

Vores nye Hip Hop formationer for Børn – Junior og Voksne begynder fra uge 43. Så ønsker man at komme i betragtning til dem, må man lige send en mail til lone@dancingteam.dk

Vigtig Vigtig, husk at vi jo ikke har så mange P.pladser, så parker ved Ballerup Centret eller Roasvej, vær sød at tage hensyn til mine naboer, man kan godt køre op over kantstenen langs min grund, tænk skrå parkering, men ikke ved mine naboer, vi fik sidste år rettet alle kantstenene op, da der var flere der havde haft vandskader i haverne.

Mange hilsner og husk jeg er kun en mail væk.

Lone Lindgreen

DancingTeam v/Lone Lindgreen - Vestermarken 1, 2750 Ballerup - Tlf: 26 43 47 70 - Mail: Lone@DancingTeam.dk