Lone Lindgreen

Lone er indehaver af DancingTeam og går igang med sin 36. sæson i år.

Lone købte danseskolen i 1985 – 22 år gammel og alle sagde: “Puha Lone – du er godt nok ung – men vi ønsker dig held og lykke”.

Hun er uddannet hos Bjarnov i Smallegade i Medau Gymnastik og Jazzballet i Horton og Martha Graham.

Lone har også været på danseophold i Tyskland, England og Sverige for at udvikle sin danseteknik og i 1980 blev hun ansat på danseskolen hos Andersen og Jensen på Borups Allé.

I 1981 begyndte Lone at undervise hos Bendixen Dans i Ballerup og det var her hun slog rødder da hun i 1985 overtog danseskolen, som blev til DancingTeam.

Lone har været tæt knyttet og ansat hos Helen Dohlmann, nu ejer af Stepz på Østerbro. Hun har medvirket i div. shows – melodi-grandprix, mode show osv. Og senere blev hun selv koreograf på flere store shows.

I 1994 besluttede Lone sig for at uddanne sig som Standard og Latin danselærer under DDD (De Danske Danseskoler) og færdiggjorde denne uddannelse i 1997.

Endvidere har Lone i mange år været ansat på De Danske Danseskolers fagskole, hvor hun har haft ansvaret for undervingen og uddannelsen inden for Jazzballet og Ballet.

Lone er opvokset i Ballerup og som 5-årig begyndte hun at danse Jazzballet hos Bendixen Dans i Ballerup. Det har derfor været en stor glæde for Lone at hun netop kunne undervise og senere hen overtage danseskolen som dengang startede passionen og karrieren.

Privat er Lone gift med Gunner på 29. år og de har 3 drenge Lasse på 34 år, Mads på 28 år og Mikkel på 23 år, og derudover de 2 børnebørn William på 9 år og Arthur på 6 år.

Lone underviser børnehold, ”Jazzdamerne”, Sund Motion og er også en del af vores Vild med Dans.
Lone glæder sig til at byde velkommen til endnu en fantastisk dansesæson med både nye og gamle elever.

Udvalg/Dommer:
Sidder i Udvalget for de Internationale Ido turneringer i Danmark
Dommer indefor alle kategorier i DDD
International Dommer i IDO