Jeg købte danseskolen i 1985 – 22 år gammel og alle sagde: ”Puha Lone – du er godt nok ung – men vi ønsker dig held og lykke”.

Jeg er uddannet hos Bjarnov i Smallegade i Medau Gymnastik og Jazzballet i Horton og Martha Graham. Været på danseophold i Tyskland-England og Sverige for at udvikle min danse teknik. I 1980 blev jeg ansat hos Andersen og Jensen på Borups Allé.

I 1981 begyndte jeg at undervise hos Bendixen i Ballerup. Det var så her, jeg slog mine rødder og i 1985 overtog jeg skolen, da Karen og Frode Bendixen syntes, de havde nået alderen, hvor de ville trække sig tilbage og nyde livet.

I årene før 1985 var jeg tæt knyttet og ansat hos Helen Dohlmann, nu ejer af Stepz på Østerbro. Jeg har medvirket i div. shows – melodi-grandprix, mode show osv. - for senere så selv at blive koreograf.

I 1994 besluttede jeg mig for at blive Standard og Latin danselærer. I 1997 var jeg så færdiguddannet hos DDD (De Danske Danseskoler). Jeg har været ansat på DDD fagskole siden 1991, hvor jeg har stået for Jazzballet udannelsen.

Jeg er opvokset i Ballerup og som 5 årig begyndte jeg at danse jazzballet hos Bendixen, så ringen blev sluttet da jeg vendte tilbage i 1981.

Jeg er gift med Gunner på 24 år og vi har 3 drenge Lasse på 29 år, Mads på 23 år og Mikkel på 18 år, 2 børnebørn William på 4 år og Arthur på 1 år.

Efter et fantastisk jubilæums år går jeg nu igang med min 31. sæson, jeg glæder mig og ser frem til at møde jer alle, så vi får en sjov og lærerig sæson.

Mange danse hilsner

Lone Lindgreen

Udvalg/Dommer:

  • Sidder i Udvalget for de Internationale turneringer i Danmark
  • Dommer indefor alle kategorier i DDD
  • International Dommer i IDO
DancingTeam v/Lone Lindgreen - Vestermarken 1, 2750 Ballerup - Tlf: 26 43 47 70 - Mail: Lone@DancingTeam.dk