Kære alle

jeg vil bede jer læse nedestående, det er vigtigt, at alle ved, hvad der er sket med Louise, så vi ikke høre noget der slet ikke passer. Derfor har jeg bedt Louise skrive om sit sygdoms forløb.

 

Kære alle elever og forældre.

Som nogle måske har hørt, har jeg desværre været syg og har ligget indlagt den sidste 1 ½ uge. Jeg har gennem den sidste måned fået ny forebyggende medicin for en mindre kronisk sygdom, jeg har, men det viste sig, at jeg uheldigvis ikke kunne tåle den medicin.

Mit immunforsvar blev fuldstændig ødelagt, og da jeg så fik en infektion, kunne min krop ikke bekæmpe den. Lægerne og sygeplejerskerne er rigtig søde, og jeg føler mig i trygge hænder. Infektionen er stort set væk og immunforsvaret bliver langsomt bygget op igen, så jeg håber på at kunne komme hjem inden for de næste par dage.

Jeg er altså ikke syg mere, men det har været et meget intenst forløb, og bivirkningerne har været hårde ved mig. Det har taget hårdt på mine muskler og kræfter, og jeg mistede håret i løbet af ganske få dage. Jeg begiver mig derfor også ind i en ny verden med tørklæder og parykker, og det vil nok være den største forandring, I vil se. Jeg vil hurtigst muligt komme tilbage på danseskolen i det omfang mine kræfter tillader det – jeg savner dansen og min krop længes efter at komme i gang igen.

Jeg håber på og regner stærkt med at kigge forbi til turneringen og se jer alle igen. I må endelig ikke holde jer tilbage, hvis I eller børnene har spørgsmål.

Mange kærlige hilsner

Louise

DancingTeam v/Lone Lindgreen - Vestermarken 1, 2750 Ballerup - Tlf: 26 43 47 70 - Mail: Lone@DancingTeam.dk