11. juni

Danmarksmestre

DancingTeams voksen formation The Qrew røg helt til tops ved DM formationer lørdag 9. juni i Århus. Det var den meget hårde trænings indsats fra danserne og ikke mindst Nicklas Milling Pedersen som koreograf, der gjorde at de løb med guldet. Stemningen var meget høj og vi ønsker alle TILLYKKE.

Junior Disco National med Line Tegne Hansen som koreograf kom i finalen og tog 6.pladsen, Junior Hip hop med Mads Lindgreen som koreograf fik en meget flot 4. plads. Mini produktion med tema Burlesque og koreografi af Lone Lindgreen endte på en 5. plads i finalen. TILLYKKE TIL ALLE.

Endnu en gang vil jeg godt rette en stor tak til jer forældre, der altid bakker så fint op, det betyder rigtig meget for os som danseskole, at man kan se, vi holder sammen og har den rette ånd, det er bare super. Tusind tak.

Næste stævne for The Qrew bliver EM i Koper Slovenien i juli måned, så sommer ferie er det ikke helt endnu, vi glæder os.

Ved Jitterbug og Rock DM søndag d. 10 juni dansede Julia Joensen og Sofia Olsen sig til Danmarksmestre i både Rock og Jitterbug, super flot. Oliva Åberg og Laura Pedersen fik sølv i Rock og Bronce i Jitterbug.

DM knus

Lone

DancingTeam v/Lone Lindgreen - Vestermarken 1, 2750 Ballerup - Tlf: 26 43 47 70 - Mail: Lone@DancingTeam.dk