8. oktober

Verdensmester

Hej alle

så er vi vendt tilbage fra Bochum hvor søndag blev den hel store dag, vores Fredrik Nielsen blev verdensmester i Electric Boogie, det var hel fantastisk og alle havde en tåre i øjet da Dannebrog røg til tops. Det var hel fantastisk og sikken en stemning. Vi ønsker Fredrik mange gang tillykke.

Dette VM i Bochum var i det hele taget et meget flot VM for Danmark og har lagt en god stil til næste års VM som afholdes i Brøndby Hallen i efterårsferien.

DancingTeam Voksen Formation “The Qrew” gjorde det vi troede var umuligt hjemmefra, de kom i semifinalen og fik en 9. plads ud af 46 hold Worldwide, det var meget flot og en kæmpe tak til Nicklas og holdet for deres kæmpe træningsindsats.

Pernille Liisberg fik en 8. plads i solo voksne (7 var i finalen) -  I Duo sammen med Emilie Hyldgaard dansede de sig til en 12. plads – I Small Group blev det ligeså en 12. plads og her var Luna Laisen – Julie Borum – Katja Karner – Malene Olsen og Celina Drenck også med på holdet.

Til alle vil jeg sige tak for en fantastisk tur, det var som altid, en fornøjelse at være afsted med jer alle. Man var ikke i tvivl om hvor Danmark sad i hallen.

Mange Knus Lone

DancingTeam v/Lone Lindgreen - Vestermarken 1, 2750 Ballerup - Tlf: 26 43 47 70 - Mail: Lone@DancingTeam.dk