Balletbeskrivelse:

Klassisk ballet er grundstammen i al dans. Det siges, ”at kan man danse klassisk ballet, så kan man danse alt” – og det er ikke helt forkert!

Ballet er for mange piger lig med følelsen af elegance og skønhed, og at være en rigtig pige/prinsesse/ballerina, som danser let og ubesværet og med megen ynde, og at kunne føre sig på et dansegulv/scene.

Klassisk ballet er én af de ældste dansestilarter der findes, og har gennem årene udviklet sig til at kræve en god og stærk teknik, men samtidig vise en ubesværet lethed.

Træningen begynder altid med opvarmning af fødder og muskler. Derefter ”stangskole” som er øvelser der bliver udført ved en stang, og som styrker og strækker de enkelte muskler. Det er vigtigt at kroppen er varm og gennemarbejdet før man herefter udfører trin og koreografi ude på gulvet. Træningen bygges op med drejninger, piruetter og små spring, og kulminerer med større spring også hen over gulvet.

I ballet gælder det om at opbygge smidighed og styrke. Ballet er en danseform, hvor ingen bevægelser er tilfældige. Hver bevægelse er kontrolleret og udføres til klassisk musik og med naturlig ynde.

Ballet for alle

 Jeg underviser i korrekt klassisk ballet fra grunden. Vi arbejder med kropsholdning, kropskontrol, musikalitet, koordination, strakte fødder og knæ, balancer, drejninger og spring over gulvet til klassisk musik. Jeg bruger mine erfaringer som professionel danser, og giver børnene danseglæde, naturlig ynde og sund motion så de kommer i god form.

 

Påklædning:

Bløde balletsko/gymnastiksko, tynde strømpebukser/tights og gymnastikdragt/lycra dragt (evt. tætsiddende trøje). Opsat hår.

DancingTeam v/Lone Lindgreen - Vestermarken 1, 2750 Ballerup - Tlf: 26 43 47 70 - Mail: Lone@DancingTeam.dk