Hip Hop

Denne danseform har sine rødder i det Amerikanske street miljø, og har igennem mange år været utrolig populær hos både drenge og piger. DancingTeam var bladt de første som havde undervisning i denne danseform helt tilbage i 80′erne – dengang var det danser, fra London, der kom og underviste, men i dag er Danmark selv helt fremme på dette område.

Musikken er typisk nutidens hits, som er kendetegnede ved en tung bas og grundrytme. Musikformen gør at dansestilen typisk tiltaler de unge, men hos DancingTeam har vi også flere hold for voksne/senior, som nyder at bevæge sig til moderne rytmer.

Dansen har ændret sig gennem årene, fra i starten at være præget at specielle kraftfulde tricks, som f.eks. Handstand m.v. ,til i dag at have mere tekniske tricks hvor arme, hænder, hoved og ben bevæger sig hurtigt i forhold til hinanden.

Træningen består af opvarmning af kroppen og naturligvis masser af dans. Træningstøjet skal være så man kan bevæge sig frit og mange danser i indendørs gummisko. Hos DancingTeam har vi særlige Hip Hop hold for drenge fra de er 5 år og piger fra de er 7 år. Indtil denne alder kan de med stor fordel danse f.eks. Jazzballet eller Dans for at indøve rytme og kropskontrol.

Til turneringer danses der i diciplinerne Solo, Duo, Small Groups og Formationer, og DancingTeam har altid været blandt de bedste både i Danmark og Internationalt.